ook voor heerlijk banket
zoals taarten en koekjes
de bakker die alles
zelf maakt en bakt
ruime keuze uit verschillende
soorten broodjes en broden

Zelf gebakken lekkernijen van Echte Bakker Peter Snijers in Schijndel

Wij zijn geen broodfabriek, maar nog een echte bakker waar nog iedere ochtend vroeg naar eigen recept deeg gemaakt wordt en het brood warm uit de oven komt. De bakkerij draagt het 'Echte Bakkers keurmerk', bij ons vindt u dan ook kwalitatief goed en vers brood en banket.

Al 40 jaar het lekkerste en meest verse brood in Schijndel

Eet u liever geen fabrieksbrood van de supermarkt maar brood gebakken door een Echte Bakker? Kom eens langs om kennis te maken met onze producten. Van brood tot banket, alles komt uit eigen bakkerij. Echte Bakkers zijn bakkers in hart en nieren waar alleen producten worden gemaakt met de beste grondstoffen. Buiten de dagelijkse aanbiedingen is er elke week een wisselende weekaanbieding van kracht. Welke deeglekkernijen vindt u bij Echte Bakker Peter Snijers in Schijndel?

  • Ambachtelijk bereide verschillende soorten broden
  • Diverse soorten broodjes en bolletjes
  • Banket en koekjes
  • Desembrood
  • Peperkoek en Schijndelse koek
  • Bagels en hartige snacks

Het Echte Bakkers Gilde

Wij dragen het keurmerk van Het Echte Bakker Gilde. Dit betekent dat onze producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Het Gilde ontwikkelt regelmatig nieuwe producten. Met deze producten kunnen Echte Bakkers zich onderscheiden van andere bakkers en supermarkten. De grondstofmixen die voor deze producten gebruikt worden zijn speciaal en alleen voor Echte Bakkers gemaakt en verkrijgbaar. Vraag er naar bij een van onze bakkerswinkels. Wij laten u graag proeven.